Norske kunstnerhjem på kart

Jeg har lenge hatt lyst til å ta en bilferie og besøke kunstner- og dikterhjem i det ganske land. Her er et kart som jeg stadig er i gang med å lage. Hvis du har utfyllende informasjon eller ser noe som er feil, ville jeg sette stor pris på om du tok kontakt, slik at jeg kan rette opp i tingene. Jeg vil også sette pris på tilbakemeldinger fra folk som har opplevd noen av disse stedene. Og hvis noen tar denne turen før meg, så håper jeg dere forteller om den. Per i dag har jeg ikke helt tenkt på hva som skulle være den beste ruten hvis man vil innom alle stedene på kartet, men her igjen ville jeg bli glad hvis det er noen med topografisk erfaring som kan komme med forslag. Kartet vises best hvis du trykker på «Større kart»-ikonet øverst i høyre hjørnet av kartet.
God tur!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.